Cautare

2657 de rezultate pentru "scandal electoral" (2.80 secunde)
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
uninominal fara prag electoral (Autor: ... Dupa ce legea Ponta-Antonescu a introdus, ieri, sistemul uninominalului pur, prin care candidatul de pe locul 1 ia mandatul indiferent de numarul voturilor, dar cu pastrarea pragului electoral de 5%, iata ca vine bomba.
USL nu mai vrea prag electoral USL a decis sa elimine pragul electoral, facand astfel uninominalul pur mai atractiv pentru partidele mici. Dan Sova este cel care a recunoscut primul ca pastrarea pragului electoral ar duce la nerespectarea principiului repartizarii mandatului candidatului care obtine cele mai multe voturi.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Un anunt aparent banal facut de Ion Iliescu ascunde un potential scandal care ameninta PSD in plina campanie electorala, oferind adversarilor partidului munitie pentru a ataca dur gruparea social-democrata.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Politic, in urma acelui scandal, presedintele a fost perceput ca cel care se opune cresterii pensiilor.
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitoriā€¯ de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
Rezultatele oficiale, finale, referitoare la numarul exact de participanti la vot si asupra procentelor in care romanii au spus "DA" sau "NU", vor fi insa prezentate in cursul zilei de astazi de catre reprezentantii Biroului Electoral Central.
"In Biroul Electoral Central s-au luat doua decizii: ... Conform legii, partidele inscrise oficial solicita depunerea semnelor, iar Biroul Electoral Central analizeaza si stabileste daca acestea raman sau nu", a spus democratul Mircea Toader.
Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator. ... Ce prevede noul sistem electoral Alegerile se desfasoara intr-un singur tur de scrutin. ... Pragul electoral pentru partide este de 5%;
Biroul Electoral Central a respins, saptamna trecuta, semnul electoral al aliantei care il sustine pe Cozmin Gusa, precum si al acestei formatiuni pentru Bucuresti, la propunerea reprezentantilor PC si PNL in BEC, Vlad Hogea si, respectiv, Tudor Chiuariu.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
Potrivit legii privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 2007, in cazul candidatilor independenti se ia in calul asa numitul coeficient electoral national. ... In cazul unei prezente de 25%, coeficientul electoral national este echivalentul a 136 de mii de voturi.
Pe modelele din anii trecuti, ponderea mandatelor de parlamentar depasea scorul electoral. ... USL nu poate pierde majoritatea parlamentara Politologul Alfred Bulai a efectuat cateva simulari matematice pentru DeCe News, calculand ce scor electoral ii este necesar USL pentru a strange o majoritate parlamentara.
(4) se depun la Biroul Electoral Central sau, dupa caz, la Biroul Electoral de Circumscriptie, odata cu declaratia de acceptare a candidaturii, in doua exemplare.
Dreptul de vot se exercita numai in comuna, orasul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritoriala a municipiului in care alegatorul isi are domiciliul, conform actului de identitate, a anuntat Biroul Electoral Central Alegatorii vor vota la aceeasi sectie de votare pentru toate cele patru functii:
Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate. ... Ei sunt inscrisi in lista electorala suplimentara intocmita de presedintele biroului electoral al sectiei de votare.
Si este nevoie, dupa foarte mult scandal, dupa enorm de mult scandal, de o stabilitate politica si de o majoritate larga pentru 2013 si pentru 2014.
Din scandal in scandal. Criza continua sa isi lase apasat amprenta asupra Romaniei. Somajul ia proportii. Ca si gradul de saracie al populatiei.
Un nou referendum ar insemna un nou scandal Primul ministru Victor Ponta n-are nicio problema cu dorinta presedintelui Traian Basescu de a organiza un nou referendum pentru Parlamentul unicameral, dar sustine ca nu se va lasa atras intr-un nou scandal politic.
google-analytics.com